sept. t/m dec. 2019

Wekelijkse Yogalessen in Heino!

 

In september is het nieuwe seizoen met wekelijkse yogalessen in Heino gestart. Op twee nieuwe locaties en met keuze uit verschillende lessen, docenten en lesmomenten. Je ziet ze hieronder weergegeven. De volgende regels en tarieven gelden hierbij:

Spelregels

Je kiest als deelnemer voor 1 lesgroep. De eerste periode is september t/m december. Dit zijn 12 of 13 lessen, afhankelijk van de groep waar je voor kiest. Er zijn geen lessen in de (school)vakanties. Het is mogelijk om in overleg een gemiste les in te halen in een andere groep. Deelnemers hebben in december voorrang om zich aan te melden voor het vervolg in januari 2020. Lees ook de ‘Spelregels’ per lesgroep!

Tarieven

Afhankelijk van je lesgroep, t/m december:

€117 (12 lessen) of  € 126,75 (13 lessen), of maak gebruik van de kennismakings-aanbieding!

Aanbieding voor nieuwe deelnemers!

 

Is yoga nieuw voor je? Of zijn de lessen in Heino dat? Maak dan gebruik van de aanbieding waarbij je in 8 lessen kunt ervaren of de gekozen les en docent bij je passen. Deze aanbieding geldt voor de 8 lessen tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie.

8 lessen voor €74 !

Spelregels: Je kiest voor 1 lesgroep en volgt de lessen vanaf je startdatum aansluitend volgens de leskalender. Mocht je echt een keer niet kunnen dan kijken we in overleg of de gemiste les in te halen is in een andere groep. Opgave en deelname is mogelijk zolang er plek is. Zie ook de ‘Spelregels’ en ‘Leskalender’!

Do-In Yoga met Monique

Ontdek de eenvoud en verstilling van deze subtiele oefeningen. En hoe deze vorm van bewegen tegelijkertijd een enorm krachtige uitwerking heeft op lichaam en geest.

De strekkingen en houdingen richten zich onder andere op de meridianen, de energiebanen in je lichaam, en activeren het zelfherstellende vermogen.

Spelregels              Leskalender

Dinsdagavond en vrijdagochtend

Groepen

dinsdagavond 19.30 – 20.30

vrijdagochtend 9.30 – 10.30

Docente

Monique Collée

Les-locatie

Dansschool Ruitenberg

Prijs

€117,- (totaal 12 lessen)

of naar ratio bij instroom.

Yoga met Jitske

Een wekelijks moment voor jezelf onder begeleiding van docente Jitske. Zij heeft een achtergrond in Pilates, Hot-Yoga en Vinyasa-Yoga en verbindt dit op haar eigen manier met het meer bewust bewegen, voelen en aanwezig zijn jouw lichaam en in jezelf.

Ook deelnemers voor wie yoga nieuw is ervaren Jitske als een prettige docente. Wil jij zelf ervaren of yoga en de lessen van Jitske bij je passen?

Spelregels              Leskalender

Maandagavond

Groepen

maandagavond 19.00 – 20.00

maandagavond 20.15 – 21.15

Docente

Jitske van Schaik

Les-locatie

landgoed De Vlaminckhorst

Prijs

€ 126,75 (totaal 13 lessen)

of naar ratio bij instroom.

Yin Yoga met Rianne

In deze lessen ligt de focus op het soepeler maken van je diepere bindweefsels. Je brengt deze binnen jouw grenzen op rek. Houdingen worden wat langer ingenomen, gemiddeld tussen de 2 en 4 minuten. Je aandacht richt zich daarbij naar binnen.

Yin Yoga leert je diep te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk, en te luisteren naar je lijf.

Spelregels              Leskalender

Dinsdagochtend

Groepen

dinsdagochtend 9.15 – 10.15

Docente

Rianne Otte

Les-locatie

Dansschool Ruitenberg

Prijs

€ 117,- (totaal 12 lessen)

of naar ratio bij instroom.

Cursus Zwangerschapsyoga

Deze cursus helpt je om je voor te bereiden op de bevalling. De oefeningen richten zich bijvoorbeeld op: houding en beweging, de ademhaling en je concentratie. De verbeterde lichamelijke conditie en de technieken om jezelf te ontspannen bieden voor, tijdens en na de bevalling verlichting en profijt.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Eventuele beperkingen of speciale omstandigheden bespreek je natuurlijk (vooraf) met de docente.

Woensdagochtend en 

woensdagavond

Groepen

Woensdagochtend (9.30 uur)

Woensdagavond (20.30 uur)

Instroom vanaf 20-30 weken

Docente

Tineke Schipper

Prijs

€ 100,- (serie van 8 lessen), daarna €12,50 per les.

Spelregels