fbpx

Yoga in Heino Reviews

Reviews van deelnemers

De ervaringen van andere deelnemers met mijn yoga lessen in Heino, kunnen jou wellicht een indruk geven of mijn lessen, een Stilte & Ontspan ochtend-les of ander aanbod, op dit moment bij je passen. Ik ben dankbaar voor de reviews en ervaringsverhalen die ik mocht ontvangen vanuit eerdere deelnemers aan de yoga lessen in Heino en deel enkele, met toestemming, hier.  Natuurlijk is een echte eerste indruk alleen te krijgen door zelf te ervaren. Mocht het je aanspreken, kom je dan een keer meedoen?

Yoga in Heino reviews. Ervaringen geschreven door deelnemers aan mijn yogalessen.

“Door de lessen van Marriët heb ik het gevoel meer in contact te staan met mijn lichaam. Het geeft daarnaast een moment van geplande ontspanning in de drukke week. Door haar rustige voorkomen kom je direct tot rust wanneer je binnenkomt. Een aanrader.”

Jorien (31)

Yoga is al jaren een onderdeel van mijn leven geworden. Was het voorheen Hatha-yoga, is het nu een verrassende ontmoeting met Do-in Yoga bij Marriët. Deze fijne vorm van Yoga waarbij de energiebanen en chakra’s extra aandacht krijgen op een zachte intense manier brengt mij veel.

Marriët geeft op haar eigen liefdevolle wijze deze vorm van yoga. Vanaf les één was ik blij met de lessen. Nadien een gevoel van een diepe nawerking, gevolgd door een hele goede nachtrust. Het heeft echt een helende werking en onderhoud voor je lijf en geest.

Dank je wel Marriët

Moniek

“Marriet, ik vind jouw lessen erg prettig. Ik merk dat ik mij door yoga meer bewust ben van mijn eigen lichaamshouding en voel me er sterker en ontspannender door. Dank je wel voor de rust die jij uitstraalt.”
Lieve groet, 

Christel

Een avond yogales gegeven door Marriët is FIJN!

Het is voor mij een moment om tot mezelf te komen, stil te staan bij hoe mijn lichaam reageert op alles dat gebeurt door de week én tijdens een yogales. Vertragen, rustig worden én opladen.

Marriët haar lessen zijn goed opgebouwd, waardoor er een prettige balans is tussen alle oefeningen. Ze geeft suggesties om houdingen aan te passen aan je eigen behoeften en mogelijkheden.
Soms startte ik een les met een vol hoofd of spanning in mijn lijf, maar altijd kwam ik ontspannen de les weer uit.
De stem van Marriët, haar respectvolle houding naar iedereen en de rust die ze uitstraalt zorgen voor yogalessen die FIJN zijn!
Jorien (44)

“Wat me zo aanspreekt in de lessen van Marriët is de stilte en de rust rondom de oefeningen. Doordat we langere tijd in een oefening blijven, ervaar ik verdieping. Dan krijg ik alle tijd om naar de (in)spanning van de oefening te gaan. Daardoor kom ik nog dieper in mijn lichaam.  Ik kan naar mijn spanning toeademen, waardoor er meer innerlijke ruimte ontstaat.

De oefeningen worden vaak gevolgd door het ontspannen van de lichaamsdelen waarmee ik hebt gewerkt. Ik heb eigenlijk nooit spierpijn.”

Henriëtte

“De yogalessen van Marriët zijn mijn rustpunt in een drukke week. De oefeningen zijn op een subtiele manier intensief en ontspannen tegelijk. 

Relaxed genieten!”
Babs Nieuwenhuijsen

“In de afgelopen seizoenen heb ik meerdere yoga lessen bij Marriët gevolgd.

Na iedere les ben ik altijd verbaasd hoe snel het uurtje voorbij gaat. Voor mij zijn het hele waardevolle lessen; ik doe oefeningen waarbij ik echt merk dat het me goed doet: zowel fysiek als mentaal.

De lessen van Marriët ervaar ik iedere keer weer als een uitnodiging. Een uitnodiging om te ontdekken wat je kunt. En dat blijkt iedere keer weer een beetje meer te zijn. Marriët heeft door haar kalme, uitnodigende manier van lesgeven de gave jou zelf te laten ontdekken dat je als het ware om jouw stijfheid/pijn heen kunt bewegen. Het is een uitnodiging jouw eigen lichaam te ontdekken en uit te dagen.

Ik kan haar lessen daarom bij iedereen van harte aanbevelen.”

Lily

“De yogalessen van Marriet ervaar ik als zeer prettig, rustgevend en met respect voor mijn lichaam.”

Petra Bosman

Na het lezen van deze ervaringen zelf ook een keer meedoen?

Een echte indruk of mijn lessen op dit moment bij je passen, haal je niet uit reviews natuurlijk. Zelf ervaren zal je het meeste vertellen.

Lees daarom gerust nog even verder op de pagina waar je voorkeur naar toe gaat. Bijvoorbeeld die van de Yoga in Heino wanneer je op zoek bent naar lessen op dinsdag- of donderdagavond. Daar lees je ook  meer over de extra lange en ontspannende ochtendlessen nabij Zwolle.

Of kijk bij de MeTime ochtenden die 1x per kwartaal plaatsvinden.

Liever een hele dag voor jezelf met rust, naar binnen keren, stilte en contact met je gevoel? Lees dan eens bij de Rust & Kompas dagen.

Je kunt ook nog een stukje met mij kennismaken via enkele luisterfragmenten, bedoeld om je mee te nemen op jou beweging naar jezelf, naar rust en ontspanning.

En dan, mocht het je aanspreken, kom je dan gewoon een keer meedoen? Je bent welkom!

Neem contact met mij op of schrijf je in voor de nieuwsbief.

Marriët die ontspannende Do-In yogalessen geeft in Heino, welke ook deelnemers trekt uit Zwolle, Raalte, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Wijhe, Dalfsen, Wijthmen, Mariënheem, Lemelerveld, Hoonhorst en Broekland.