Wekelijkse Do-In Yoga lessen

Een vast moment in de week om met je aandacht bij jezelf te zijn, jouw lichaamsbewustzijn te versterken en opgebouwde spanning dieper los te laten. De lessen bieden je tijd en ruimte om te voelen en laten je vandaaruit bewegen. Er ontstaat zo fysiek en innerlijk ruimte.

De strekkingen en houdingen richten zich onder andere op de meridianen, de energiebanen in je lichaam, en activeren het zelfherstellend vermogen.

Groepen

dinsdagavond 19.00 – 20.00

dinsdagavond 20.15 – 21.15

vrijdagochtend 9.30 – 10.30

Docente

Marina Prins

Tarief

€ 29,75 per lesmaand

Spelregels

Les-Kalender groepslessen

Wekelijkse Yoga met Jitske

Een wekelijks moment voor jezelf onder begeleiding van docente Jitske. Zij heeft een achtergrond in Pilates, Hot-Yoga en Vinyasa-Yoga en verbindt dit op haar eigen manier met het meer bewust bewegen, voelen en aanwezig zijn jouw lichaam en in jezelf.

Ook deelnemers voor wie yoga nieuw is ervaren Jitske als een prettige docente. Wil jij zelf ervaren of yoga en de lessen van Jitske bij je passen?

Start 25 februari!

Data

maandagavond 19.15 – 20.15

maandagavond 20.30 – 21.30

Docente

Jitske van Schaik

Prijs

€ 126,- (totaal van 14 lessen),

bij instroom aangepast tarief.

Spelregels

Les-Kalender groepslessen

Serie Yin Yoga (8 lessen)

In deze 8 lessen ligt de focus op het soepeler maken van je diepere bindweefsels. Houdingen worden langer ingenomen, gemiddeld tussen de 2 en 4 minuten. Je brengt binnen jouw grenzen je bindweefsel op rek (fascia, gewrichten, banden en pezen). Je aandacht richt zich daarbij naar binnen.

Yin Yoga leert je diep te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk, en te luisteren naar je lijf.

Data

dinsdagochtend 9.15 – 10.15

Serie van 8 lessen:

15, 22, 29 jan, 5, 12, 26 feb,   5, 12 mrt 2019

Docente

Rianne Otte

Prijs

€ 76,- (serie van 8 lessen)

Spelregels

Zwangerschapsyoga

Deze cursus helpt je om je voor te bereiden op de bevalling. De oefeningen richten zich bijvoorbeeld op: houding en beweging, de ademhaling en je concentratie. De verbeterde lichamelijke conditie en de technieken om jezelf te ontspannen bieden voor, tijdens en na de bevalling verlichting en profijt.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Eventuele beperkingen of speciale omstandigheden bespreek je natuurlijk (vooraf) met de docente.

Groepen

Woensdagavond, of in overleg nader te bepalen.

Instroom vanaf 20-30 weken

Docente

Tineke Schipper

Prijs

€ 100,- (serie van 8 lessen), daarna €12,50 per les.

Spelregels